Voor veel kinderen zitten de eerste dagen van het schooljaar er al weer op. Een aantal van hen sprak ik de afgelopen twee weken. Velen hadden er weer erg veel zin in, anderen wat minder. Niet voor iedereen is school even leuk. Daarbij waren er dit jaar soms ook wel meer onduidelijkheden dan normaal en na dat hele warme weer was het misschien ook wel extra moeilijk om weer in een patroon te komen dat bij de schooldagen past.

Voor sommige kinderen is het naar school gaan dit jaar extra spannend: door onduidelijkheden, doordat ze naar een nieuwe school of een andere groep gaan, doordat ze al moeite hebben met alle uitdagingen die dit jaar brengen. Dit kan zich uiten in gespannen zijn, buikpijn, hoofdpijn, verdrietig of humeurig zijn, moeilijker in slaap vallen, moeite met afscheid nemen en soms zelfs niet naar school willen. Homeopathie kan je kind  helpen om weer in zijn of haar kracht te komen.

Bel om eerst even te overleggen (tel 06 1695 4331) of plan meteen een afspraak.